Over BIC

De specialist in buitenreclame,
interieur en constructie

Meer uitstraling begint bij BIC Industries

Gezien worden. Herkenning bevorderen. Een blijvende indruk achterlaten. Daar draait het om in deze tijd. Wie als bedrijf of instelling succesvol wil zijn, voert een indringende dialoog met zijn doelgroep. BIC Industries helpt u helder communiceren. BIC Industries brengt uw huisstijl tot leven met licht. Opvallend. Onderscheidend. Stijlvol. BIC Industries: krachtig in Buiten reclame, Interieur verlichting en Corporate identity.

Bent u benieuwd naar welke producten BIC gebruikt om uw huisstijl tot leven te brengen, klik dan op de knop hieronder en bekijk de maatwerk producten van BIC Industries.

BIC logo nacht schuin zijkant

Gefascineerd door licht

Een corporate identity kent veel verschijningsvormen. BIC Industries vertaalt beeldmerken en huisstijlen naar aansprekende ‘dragers’. Lichtbakken, neonreclames, borden en bewegwijzering. Op gevels, aan masten en in de grond. BIC Industries ontwerpt en realiseert het allemaal. In kunststof en metaal. Verlicht en onverlicht. Functioneel als het moet, artistiek als het mag. Wij zijn gefascineerd door licht en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Wie meent dat BIC Industries het bijzondere en speciale niet schuwt, ziet het goed. Uw kunstwerk is onze uitdaging. Stel ons op de proef.

Uw project is onze zorg

Vertel ons wat u boeit, beweegt en bezighoudt. Dan gaat BIC Industries snel voor u aan de slag. Uw ideeën vertaald in een bruikbaar ontwerp. Uw ambities vertaald naar een haalbare planning. BIC Industries ontwerpt, tekent en berekent, organiseert en realiseert. En al net zo belangrijk: wij nemen zorg uit handen. BIC Industries wil graag náást haar klant aan tafel plaats nemen, en. niet er tegenover. Daarbij leggen wij een zeldzame toewijding aan de dag om het gewenste resultaat te bereiken. Uw doelstellingen zijn onze doelstellingen.

een loyale partner

Als gespecialiseerd leverancier voor de sign-industrie is BIC Industries een betrouwbare parner. Dat maakt dat u ons met een gerust hart kunt inschakelen om samen het traject tot een goede einde te brengen.  Als BIC Industries putten wij voldoening uit het ‘ontzorgen’ van onze klanten. Met onze kennis, kunde en ervaring zijn wij in staat om zowel kleinere opdrachten als omvangrijke en complexe trajecten tot een goed einde te brengen. Daarbij houden wij ook financieel de vinger aan de pols. Bespaar tijd en geld. Laat ons uw proces verlichten.

Bedrijfsbureau

Voor ondersteuning en stroomlijning van zowel de verkoop als de productie, wordt ons bedrijfsbureau bemand door een deskundig team. Met gebruik van de meest actuele programmatuur vertalen zij uw gegevens naar accurate werktekeningen. Ervaren medewerkers plannen en volgen de projecten en zien erop toe dat uw bestelling geleverd wordt: volgens specificatie én stipt op tijd!

Productie

BIC staat garant voor toewijding, deskundigheid en capaciteit. Wij produceren in Eindhoven op een groot productieoppervlak. BIC investeert voortdurend in procesoptimalisatie en het opleiden van vakmensen, zodat onze machines worden bediend door bekwaam personeel.

Acrylaat M005 6

Montage en transport

Uw producten worden volgens de laatste richtlijnen gemonteerd door montageploegen. Dat doen wij in de gehele Benelux en zelfs daarbuiten. Gebruikmakend van reclameloze montagebussen die compleet zijn uitgerust om op locatie niet voor verrassingen te staan en eventuele calamiteiten voortvarend op te lossen.
Leveringen verzorgen wij met behulp van een uitgebreid wagenpark zodat de producten u veilig bereiken. Zelf ophalen is uiteraard ook mogelijk.

‘BIC’ genoeg voor het grote werk

Aan kennis, kunde en zelfvertrouwen geen gebrek. BIC Industries is thuis in lichtreclame en heeft 25 jaar ervaring met alle facetten van de sign-industrie. Van ontwerpen en ontwikkelen tot produceren en monteren. BIC beheerst het hele traject: van advies tot nazorg.
Kleinere en grootschalige projecten benadert BIC met evenveel zorg en aandacht. BIC Industries is ‘bic’ genoeg om omvangrijke klussen het hoofd te bieden. Waar nodig reiken professionele en betrouwbare partners ons de hand. Gerenommeerde landelijk en regionaal opererende bedrijven profiteerden al van onze projectgerichte aanpak.

Op zoek naar meer lichtende voorbeelden? In voor een gloeiend voorstel? Bel of mail BIC-Industries: 040 – 290 2370 of info@bic-industries.nl.