Verlichte acrylaat letters

Filter op verlichting

BIC Industries - A001 - Acrylaat Letters - Voorkant verlicht - overdag

Acrylaat letters – Voorkant verlicht

BIC Industries - Home - Icoon Ontwerp

Ontwerp

BIC Industries ontwerpt, tekent, berekent, organiseert en realiseert uw project

BIC Industries - Home - Icoon Productie

Productie

Wij produceren in Eindhoven met behulp van echte vakmensen.

BIC Industries - Home - Icoon Montage

Montage

Uw producten worden volgens de laatste richtlijnen gemonteerd door montageploegen.
BIC Industries - Home - Icoon Onderhoud

Onderhoud

Door de lange duurzaamheid van Acrylaat heb je weinig tot geen onkosten na aankoop.

Verlichte acrylaat letters

Verlichte acrylaat letters zijn een geweldige optie voor het belettering van allerlei ruimtes. Of het nu gaat om een winkelgevel, kantoorruimte of beursstand, met verlichte acrylaat letters kun je een professionele en aantrekkelijke uitstraling creëren. In dit artikel lees je alles over de voordelen, toepassingen, materiaal, vormen en kleuren van verlichte acrylaat letters, en hoe ze gemaakt en bevestigd worden.

Voordelen

Verlichte acrylaat letters hebben veel voordelen ten opzichte van andere beletteringsmaterialen. Zo zijn ze duurzaam, licht en gemakkelijk te bewerken. Bovendien zijn ze mooi afgewerkt en in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar. Dit maakt ze geschikt voor allerlei doeleinden, van winkels tot kantoren en van beursstands tot events.

Toepassingen van verlichte acrylaat letters

Verlichte acrylaat letters zijn geschikt voor de belettering van allerlei ruimtes. Zo kun je ze gebruiken voor de belettering van een winkelgevel, om kantoren aan te duiden of om routes in een gebouw aan te geven. Ook op beursstands zijn verlichte acrylaat letters een geweldige manier om een professionele uitstraling te creëren.

Het materiaal

Verlichte acrylaat letters zijn gemaakt van acrylaat, een kunststof dat duurzaam, licht en gemakkelijk te bewerken is. Dit maakt verlichte acrylaat letters bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in ruimtes waar ze regelmatig verplaatst of opgehangen worden.

Vormen en kleuren

Verlichte acrylaat letters zijn verkrijgbaar in allerlei lettertypes en afmetingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek of modern lettertype, afhankelijk van de stijl van de ruimte waar je de letters wilt gebruiken. Ook zijn verlichte acrylaat letters verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart en transparant. Zo kun je altijd een kleur vinden die bij jouw wensen past.

Productieproces

Verlichte acrylaat letters worden op maat gemaakt door middel van een precisie-snijmachine. Het acrylaat wordt in de gewenste vorm gesneden, waarna het geboord en gepolijst wordt totdat het de gewenste afwerking heeft. Hierdoor kun je altijd zeker zijn dat je verlichte acrylaat letters van hoge kwaliteit hebt die aan al je wensen voldoen.

Montage

Verlichte acrylaat letters zijn gemakkelijk te bevestigen op allerlei ondergronden, zoals muren, ramen en plafonds. Meestal worden ze bevestigd met behulp van lijm of schroeven, afhankelijk van de ondergrond. Zo kun je ze gemakkelijk ophangen of bevestigen zonder dat je hiervoor speciale gereedschappen of vaardigheden nodig hebt.

Online bestellen bij BIC-Industries

Je kunt nu jouw logo direct online bestellen op onze website. In de onderstaande video leggen we precies uit hoe je dit kunt doen.

Afsluiting

In dit artikel hebben we gezien wat verlichte acrylaat letters zijn, wat de voordelen ervan zijn en hoe ze gemaakt en bevestigd worden. Als je op zoek bent naar een duurzame, mooi afgewerkte en gemakkelijk te bevestigen oplossing voor de belettering van een ruimte, zijn verlichte acrylaat letters zeker een goede keuze. Zo kun je eenvoudig een professionele en aantrekkelijke uitstraling creëren die bij jouw wensen past.