Gevelreclame

Filter op verlichting

BIC Industries - A001 - Acrylaat Letters - Voorkant verlicht - overdag

Acrylaat letters – Voorkant verlicht

BIC Industries - Home - Icoon Ontwerp

Ontwerp

BIC Industries ontwerpt, tekent, berekent, organiseert en realiseert uw project

BIC Industries - Home - Icoon Productie

Productie

Wij produceren in Eindhoven met behulp van echte vakmensen.

BIC Industries - Home - Icoon Montage

Montage

Uw producten worden volgens de laatste richtlijnen gemonteerd door montageploegen.
BIC Industries - Home - Icoon Onderhoud

Onderhoud

Door de lange duurzaamheid van Acrylaat heb je weinig tot geen onkosten na aankoop.

Gevelreclame: Vergroot de zichtbaarheid en impact van je bedrijf

Gevelreclame is een krachtige manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten en een blijvende indruk achter te laten. Of je nu een nieuw bedrijf bent dat net van start gaat of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar manieren om je merkbekendheid te vergroten.

Voordelen van gevelreclame

  1. Verhoogde Zichtbaarheid: met opvallende gevelreclame valt je bedrijf op en trek je de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten.
  2. Merkherkenning: gevelreclame met je bedrijfsnaam en logo draagt bij aan merkherkenning, wat cruciaal is voor het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit bij klanten.
  3. Professionaliteit: een goed ontwerp straalt professionaliteit uit en geeft potentiële klanten vertrouwen in je bedrijf.
  4. 24/7 Promotie: je gevelreclame werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, waardoor je voortdurend in de schijnwerpers staat.
  5. Lokale Marketing: het helpt je lokale klantenbestand te vergroten en je naamsbekendheid binnen je gemeenschap te versterken.

Soorten gevelreclame

Er zijn verschillende soorten gevelreclame beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen.

1. Acrylaat letters

Acrylaat letters zijn driedimensionale letters gemaakt van helder acrylaat. Ze bieden een elegante en moderne uitstraling en kunnen zowel verlicht als onverlicht worden geïnstalleerd. Acrylaat letters zijn duurzaam, weerbestendig en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

2. Doekbakken

Doekbakken zijn een veelzijdige vorm van gevelreclame. Ze bestaan uit een frame waarin een bedrukt doek wordt geplaatst. Doekbakken zijn ideaal voor grotere reclame-uitingen en kunnen in full-color worden bedrukt. Ze zijn duurzaam en eenvoudig te vervangen, waardoor je gemakkelijk kunt inspelen op veranderingen in je marketingboodschap.

3. Doosletters

Doosletters zijn massieve, driedimensionale letters met ingebouwde verlichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zoals aluminium en kunststof. Doosletters kunnen op een gevel worden gemonteerd of vrijstaand worden geplaatst. Ze zorgen voor een opvallende en professionele uitstraling.

4. Lichtbakken

Lichtbakken zijn populaire vormen van gevelreclame. Ze bestaan uit een verlichte behuizing waarin je bedrijfsnaam of logo is geplaatst. Lichtbakken zijn zichtbaar, zelfs in het donker, waardoor je bedrijf 24/7 opvalt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en kunnen op maat worden gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Ontwerp en creativiteit

Het ontwerp en de creativiteit van essentieel belang. Een goed ontworpen gevelreclame trekt de aandacht van voorbijgangers en creëert een blijvende indruk. Het is belangrijk om je merkidentiteit consistent door te voeren in het ontwerp, zodat je bedrijf herkenbaar is voor potentiële en bestaande klanten. Door gebruik te maken van opvallende kleuren, duidelijke lettertypen en aantrekkelijke afbeeldingen kun je de boodschap van je bedrijf effectief overbrengen.

Houdt het daarnaast eenvoudig, een heldere en eenvoudige boodschap is gemakkelijker te begrijpen en te onthouden. Zorg ook voor voldoende contrast tussen de tekst en de achtergrond om leesbaarheid te garanderen.

Installatie en onderhoud

Het installeren van gevelreclame vereist expertise en precisie. Het installatieproces kan variëren, afhankelijk van het type reclame dat je kiest, daarom is het verstandig om dit over te laten aan professionals. Bij BIC Industries beschikken we over de kennis en ervaring om de gevelreclame veilig en efficiënt te installeren, zodat deze optimaal tot zijn recht komt.

Na de installatie is regelmatig onderhoud essentieel om de kwaliteit en levensduur  te waarborgen. Zorg ervoor dat de gevelreclame schoon en vrij van vuil en beschadigingen blijft. Door tijdig onderhoud uit te voeren, blijft het in optimale staat en behoudt het zijn impact.

Onze werkwijze

Bij BIC Industries streven we naar een naadloze en stressvrije ervaring voor onze klanten. Hier is hoe ons proces verloopt:

  1. Consultatie: We beginnen met een grondige consultatie om je doelen, budget en visie te begrijpen. We luisteren naar je wensen en adviseren je over de beste gevelreclameoplossingen.
  2. Ontwerp: Ons team van ontwerpers gaat aan de slag om creatieve en op maat gemaakte ontwerpen te maken die passen bij je merkidentiteit en boodschap.
  3. Productie: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over tot productie met behulp van hoogwaardige materialen en technologieën.
  4. Installatie: Onze professionele installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie, met aandacht voor elk detail.
  5. Onderhoud: We bieden ook onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je gevelreclame er altijd op zijn best uitziet.

Gevelreclame nodig? Neem dan contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in het vergroten van de zichtbaarheid en impact van je bedrijf met behulp van gevelreclame? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat of een adviesgesprek. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen, ontwerpen, installeren en onderhouden van de perfecte gevelreclame voor jouw bedrijf.