Over BIC

Online betalen bij BIC Industries

Bij BIC Industries kunt u via verschillende betaalmethoden afrekenen. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar vertrouwde manier de betaling uitvoeren. De veiligheid van onze website en betaalprocessen worden uiterst serieus genomen en wij dragen dan ook zorg dat u via een veilige weg uw betaling uit kan voeren. De betaling verloopt via een beveiligde internetverbinding waardoor de gegevens versleuteld blijven. Aan het slotje links in de url balk kunt u zien dat u gebruik maakt van een beveiligde verbinding.

Onze veilige betaalmethoden​​

Zoals aangegeven bieden we voor iedereen een vertrouwde manier van betalen aan. Via onderstaande betaalmethoden kunt u een bestelling plaatsen.

BIC Industries - Betalen - iDeal

iDeal

iDeal behoort tot de meest populaire betaalmethode van Nederland. Bij het kiezen van deze betaalmethode hoeft u enkel uw bank te selecteren waarna u uw betaling kan vervolgen volgens de vertrouwde omgeving van uw bank.
BIC Industries - Betalen - Mastercard

Credit Card​

bij het betalen via Credit card (American Express, Visa of Master Card) wordt u doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol. Wij rekenen wel 2% verwerkingskosten op de totale kosten bij de keuze voor American Express.
BIC Industries - Betalen - Paypal

PayPal​

Dit is één veelgebruikte betaalmethode en is dus ook bij ons te gebruiken. Na het selecteren van PayPal wordt u automatisch doorverwezen naar de PayPal website. Hier betaal je snel en eenvoudig met uw eigen account.

BIC Industries - Betalen - Klarna

KLarna

Eerst uw bestelde producten ontvangen en daarna pas betalen? Dat kan met Klarna. U betaald uw bestelling dus pas wanneer u de producten ontvangen heeft en besluit deze te houden.

BIC Industries - Betalen - Apple Pay

Apple Pay​

U kunt Apple Pay gebruiken met uw iPhone, iPad en Apple Watch om binnen apps te betalen wanneer u Apple Pay als betaaloptie ziet.

BIC Industries - Betalen - Sofort

Sofort

SOFORT banking (voorheen Direct e-banking) is een variant op betalen per bank en maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Met name in Duitsland wordt deze betaaloplossing veel gebruikt.

BIC Industries - Betalen - Bancontact

Bancontact

Dit is veelvuldig gebruikte betaalmethode in België. Je betaald snel en eenvoudig via een online betaalsysteem wat gekoppeld is aan een app of QR code.
BIC Industries - Betalen - Belfius

Belfius Direct Net​

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.
BIC Industries - Betalen - KBC

KBC / CBC​

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam.

BIC Industries - Betalen - Giropay

Giropay

Giropay is erg populair in Duitsland. Een betaling via deze betaalmethode lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.