BIC Industries - A003 - Acrylaat Letters - Zijkant verlicht - avond
BIC Industries - A003 - Acrylaat Letters - Zijkant verlicht - avond
BIC Industries - A003 - Acrylaat Letters - Zijkant verlicht - overdag
BIC Industries - A003 - Acrylaat Letters - Zijkant verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A003 - Acrylaat Letters - Zijkant verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Zijkant verlicht

A003 - Side lit

Verhoog de zichtbaarheid van je merk met onze Acrylaat letters – Zijkant verlicht. Deze verlichtingsoptie biedt een uniek en opvallend effect, zowel overdag als ‘s nachts, wat zorgt voor een krachtige en blijvende indruk bij klanten en voorbijgangers. Onze acrylaat letters zijn uitgerust met DIP LED. Het biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 600mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 600mm
Stok breedte (maat C)min. 25mm – max. 1200mmmin. 15mm – max. mm
Dikte (maat D)30 mm30 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

15 mm (+...)
20 mm (+...)
25 mm (+...)
30 mm (+...)

Letters

15 mm (+...)
20 mm (+...)
25 mm (+...)
30 mm (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Zijkant Verlicht: Breng Uw Merk tot Leven

Verhoog de zichtbaarheid van je merk met onze Acrylaat letters – Zijkant verlicht. Deze verlichtingsoptie biedt een uniek en opvallend effect, zowel overdag als ‘s nachts, wat zorgt voor een krachtige en blijvende indruk bij klanten en voorbijgangers.

Belangrijkste Kenmerken

Onze acrylaat letters met zijverlichting onderscheiden zich door hun kwaliteit en bijzondere kenmerken:

Hoge Kwaliteit: De letters zijn vervaardigd uit duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn helderheid en glans behoudt onder alle omstandigheden, wat zorgt voor een lange levensduur van de letters.
Unieke Verlichting: De verlichting aan de zijkanten van de letters zorgt voor een uniek en aantrekkelijk lichteffect, waardoor jouw bedrijfsnaam dag en nacht in het oog springt.
Maatwerk: We bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Of je nu een traditioneel of modern ontwerp wilt, wij kunnen het creëren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Zijkant verlicht worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en lettertypen, zodat ze perfect bij jouw bedrijf en merk passen.

Het robuuste acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan, ongeacht het weer. Daarnaast biedt de energiezuinige LED-verlichting een heldere, consistente verlichting zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

Voorzien van een IP 68 classificatie

BIC Industries’ verlichte acrylaat letters zijn ontworpen met een indrukwekkende IP68-classificatie. Deze hoogwaardige classificatie garandeert dat de letters volledig waterdicht zijn, waardoor er geen kans is op de vorming van mos of aanslag in de letters. Dit betekent dat uw signage er altijd stralend en schoon uit zal zien, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is om vuil te verwijderen.

Dankzij de uitstekende waterdichtheid van de acrylaat letters is er minder frequente reiniging en onderhoud nodig. Dit bespaart u tijd, moeite en kosten, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Met BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters kunt u erop vertrouwen dat uw signage lang meegaat. Zelfs in omstandigheden waarin blootstelling aan water onvermijdelijk is. Bovendien kunt u genieten van de gemoedsrust dat uw letters er altijd professioneel en aantrekkelijk uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vorming van vuil of de noodzaak van regelmatig onderhoud.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig, met een duidelijke handleiding die je door het hele proces leidt. Voor het onderhoud hoef je de letters alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze glanzend en helder te houden. De LED-verlichting is duurzaam ontworpen en vereist minimaal onderhoud.

Voordelen van verlichte acrylaat letters

Onze verlichte acrylaat letters zijn een uitstekende manier om jouw bedrijf een opvallende, onderscheidende uitstraling te geven. Ze zijn ideaal voor bedrijven die hun aanwezigheid willen benadrukken en een blijvende indruk willen achterlaten. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, onze letters zijn de perfecte keuze.

Bestel jouw letters online

Laat jouw bedrijf opvallen met onze Acrylaat letters – Zijkant verlicht. Plaats nu hier jouw bestelling of neem contact met ons op voor meer informatie. Maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige letters en laat jouw merk stralen zoals het verdient.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.