BIC Industries - A006 - Acrylaat Letters - Zijkant onder verlicht - avond
BIC Industries - A006 - Acrylaat Letters - Zijkant onder verlicht - avond
BIC Industries - A006 - Acrylaat Letters - Zijkant onder verlicht - overdag
BIC Industries - A006 - Acrylaat Letters - Zijkant onder verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A006 - Acrylaat Letters - Zijkant onder verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Zijkant onder verlicht

A006 - Down side lit

Breng je bedrijfsnaam op een unieke manier onder de aandacht met onze Acrylaat letters – Zijkant onder verlicht. Deze sfeervolle verlichting zorgt ervoor dat jouw merk dag en nacht zichtbaar is en een blijvende indruk achterlaat bij klanten en voorbijgangers. Onze letters zijn voorzien van ingebouwde DIP LED. Het biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 900mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 900mm
Stok breedte (maat C)min. 12mm – max. 1200mmmin. 15mm – max. mm
Dikte (maat D)10 mm + 20 mm, 15 mm + 15 mm of 20 mm + 10 mm15 mm + 15 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)

Letters

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Zijkant Onder Verlicht: Creëer een Uniek Effect met Subtiele Verlichting

Breng je bedrijfsnaam op een unieke manier onder de aandacht met onze Acrylaat letters – Zijkant onder verlicht. Deze sfeervolle verlichting zorgt ervoor dat jouw merk dag en nacht zichtbaar is en een blijvende indruk achterlaat bij klanten en voorbijgangers.

Belangrijkste Kenmerken

Onze Acrylaat letters – Zijkant onder verlicht onderscheiden zich door hun kwaliteit en unieke kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Gemaakt van duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn helderheid en glans behoudt onder alle omstandigheden, zodat je letters jarenlang meegaan.
Unieke Verlichting: De subtiele verlichting aan de onderkant van de zijkanten zorgt voor een boeiend en aantrekkelijk lichteffect, waardoor jouw bedrijfsnaam opvalt, ongeacht het tijdstip.
Maatwerk: We bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Of je nu een traditioneel of modern ontwerp wilt, wij kunnen het creëren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een vlotte montage.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Zijkant onder verlicht worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en lettertypen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw bedrijf en merk.

Het robuuste acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan, ongeacht de weersomstandigheden. De energiezuinige LED-verlichting biedt een heldere, constante verlichting zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

Voorzien van een IP 68 classificatie

BIC Industries’ verlichte acrylaat letters zijn ontworpen met een indrukwekkende IP68-classificatie. Deze hoogwaardige classificatie garandeert dat de letters volledig waterdicht zijn, waardoor er geen kans is op de vorming van mos of aanslag in de letters. Dit betekent dat uw signage er altijd stralend en schoon uit zal zien, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is om vuil te verwijderen.

Dankzij de uitstekende waterdichtheid van de acrylaat letters is er minder frequente reiniging en onderhoud nodig. Dit bespaart u tijd, moeite en kosten, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Met BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters kunt u erop vertrouwen dat uw signage lang meegaat. Zelfs in omstandigheden waarin blootstelling aan water onvermijdelijk is. Bovendien kunt u genieten van de gemoedsrust dat uw letters er altijd professioneel en aantrekkelijk uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vorming van vuil of de noodzaak van regelmatig onderhoud.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig, met een duidelijke handleiding die je door het hele proces leidt. Voor het onderhoud hoef je de letters alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze helder en glanzend te houden. De LED-verlichting is duurzaam ontworpen en vereist minimaal onderhoud.

Voordelen van het Product

Onze verlichte acrylaat letters zijn een geweldige manier om je bedrijf een opvallende, onderscheidende uitstraling te geven. Deze letters zijn ideaal voor bedrijven die hun aanwezigheid willen benadrukken en een blijvende indruk willen achterlaten. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, onze letters zijn de perfecte keuze.

Afsluiting

Laat jouw bedrijf stralen met onze Acrylaat letters – Zijkant onder verlicht. Plaats nu jouw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Laat jouw bedrijfsnaam opvallen op een manier die past bij jouw merk en maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige letters.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.