BIC Industries - A012 - Acrylaat Letters - Zijkant onder en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A012 - Acrylaat Letters - Zijkant onder en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A012 - Acrylaat Letters - Zijkant onder en achterkant verlicht - overdag
BIC Industries - A012 - Acrylaat Letters - Zijkant onder en achterkant verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A012 - Acrylaat Letters - Zijkant onder en achterkant verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Zijkant onder en achterkant verlicht

A012 - Down side & back lit

Geef jouw merk een extra dimensie met onze Acrylaat letters – Zijkant onder en achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsoptie voegt een stijlvolle en opvallende touch toe aan jouw bedrijfsnaam, waardoor jouw merk dag en nacht in de schijnwerpers staat. Al onze acrylaat letters zijn uitgevoerd met ingebouwde DIP LED. Het biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 600mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 600mm
Stok breedte (maat C)min. 12mm – max. 1200mmmin. 15mm – max. mm
Dikte (maat D)10 mm + 20 mm, 15 mm + 15 mm of 20 mm + 10 mm15 mm + 15 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)

Letters

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Zijkant Onder & Achterkant Verlicht: Versterk Jouw Merk in Stijl

Geef jouw merk een extra dimensie met onze Acrylaat letters – Zijkant onder en achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsoptie voegt een stijlvolle en opvallende touch toe aan jouw bedrijfsnaam, waardoor jouw merk dag en nacht in de schijnwerpers staat.

Belangrijkste Kenmerken

Onze Acrylaat letters – Zijkant onder en achterkant verlicht bieden kwaliteit en bijzondere kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Gemaakt van duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn glans en helderheid behoudt, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Hierdoor kunnen jouw letters lang meegaan en er prachtig uitzien.
Stijlvolle Verlichting: De combinatie van verlichting aan de onderkant van de zijkanten en de achterkant creëert een stijlvol en opvallend lichteffect, waardoor jouw bedrijfsnaam een echte eyecatcher wordt, zowel overdag als ‘s nachts.
Maatwerk: We bieden verschillende maten, lettertypen en stijlen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een klassiek of modern ontwerp wilt, wij kunnen het voor je realiseren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn ontworpen voor een probleemloze installatie en worden geleverd met alle benodigdheden.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Zijkant onder en achterkant verlicht worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en lettertypen om perfect bij jouw bedrijf en merk te passen.

Het duurzame acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters bestand zijn tegen de elementen en lang meegaan. De energiezuinige LED-verlichting biedt een heldere en consistente verlichting zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

IP 68 geclassificeerd

BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters zijn volledig waterdicht, waardoor er geen mos of aanslag ontstaat. Minder onderhoud is nodig vanwege de uitstekende waterdichtheid, wat tijd en kosten bespaart. Deze duurzame signage ziet er altijd professioneel en aantrekkelijk uit, zelfs bij blootstelling aan water.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig en wordt begeleid door een duidelijke handleiding. Voor het onderhoud hoef je de letters alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze schoon en glanzend te houden. De LED-verlichting is duurzaam en vereist minimaal onderhoud.

Voordelen van het Product

Met onze verlichte acrylaat letters geef je jouw bedrijf een krachtige uitstraling. Deze letters zijn ideaal voor bedrijven die willen opvallen en de zichtbaarheid van hun merk willen vergroten. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of een onderscheidend merkbeeld wilt neerzetten, onze letters maken het mogelijk.

Bestel vanaf nu online

Laat jouw bedrijf stralen met onze Acrylaat letters – Zijkant onder en achterkant verlicht. Je kunt jouw logo online bestellen of neem contact met ons op voor meer informatie. Zet jouw merk in de schijnwerpers en maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige letters.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.