BIC Industries - A005 - Acrylaat Letters - Zijkant boven verlicht - avond
BIC Industries - A005 - Acrylaat Letters - Zijkant boven verlicht - avond
BIC Industries - A005 - Acrylaat Letters - Zijkant boven verlicht - overdag
BIC Industries - A005 - Acrylaat Letters - Zijkant boven verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A005 - Acrylaat Letters - Zijkant boven verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Zijkant boven verlicht

A005 - Upside lit

Verhoog de zichtbaarheid van je bedrijfsnaam met onze Acrylaat letters – Zijkant boven verlicht. Deze uitmuntende verlichtingsoptie verzekert dat jouw merk zowel overdag als ‘s nachts opvalt en een blijvende indruk maakt op klanten en voorbijgangers. Onze letters zijn voorzien van ingebouwde DIP LED. Het biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 900mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 900mm
Stok breedte (maat C)min. 12mm – max. 1200mmmin. 15mm – max. mm
Dikte (maat D)10 mm + 20 mm, 15 mm + 15 mm of 20 mm + 10 mm15 mm + 15 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)

Letters

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Zijkant Boven Verlicht: Creëer een Indrukwekkende Gloed voor Uw Bedrijf

Verhoog de zichtbaarheid van je bedrijfsnaam met onze Acrylaat letters – Zijkant boven verlicht. Deze uitmuntende verlichtingsoptie verzekert dat jouw merk zowel overdag als ‘s nachts opvalt en een blijvende indruk maakt op klanten en voorbijgangers.

Belangrijkste Kenmerken

Onze Acrylaat letters – Zijkant boven verlicht zijn geroemd om hun kwaliteit en unieke kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Deze letters zijn gemaakt van duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn helderheid en glans behoudt in alle weersomstandigheden, voor een lange levensduur.
Unieke Verlichting: De bijzondere verlichting aan de bovenkant van de zijkanten zorgt voor een opmerkelijk en aantrekkelijk lichteffect, waardoor jouw bedrijfsnaam dag en nacht in het oog springt.
Maatwerk: We bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Of je nu een klassiek of modern ontwerp wenst, wij kunnen het voor je realiseren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn ontworpen met eenvoudige montage in gedachten en worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een probleemloze installatie.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Zijkant boven verlicht worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en lettertypen, zodat ze perfect bij jouw bedrijf en merk passen.

Het stevige acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan, ongeacht het weer. Daarnaast biedt de energiezuinige LED-verlichting een heldere, consistente verlichting zonder de zorg voor hoge energiekosten.

IP 68 classificatie

BIC Industries’ verlichte acrylaat letters zijn ontworpen met een indrukwekkende IP68-classificatie. Deze hoogwaardige classificatie garandeert dat de letters volledig waterdicht zijn, waardoor er geen kans is op de vorming van mos of aanslag in de letters. Dit betekent dat uw signage er altijd stralend en schoon uit zal zien, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is om vuil te verwijderen.

Dankzij de uitstekende waterdichtheid van de acrylaat letters is er minder frequente reiniging en onderhoud nodig. Dit bespaart u tijd, moeite en kosten, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Met BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters kunt u erop vertrouwen dat uw signage lang meegaat. Zelfs in omstandigheden waarin blootstelling aan water onvermijdelijk is. Bovendien kunt u genieten van de gemoedsrust dat uw letters er altijd professioneel en aantrekkelijk uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vorming van vuil of de noodzaak van regelmatig onderhoud.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig, met een duidelijke handleiding die je door het hele proces leidt. Voor het onderhoud van de letters hoef je ze enkel af te vegen met een zachte doek om ze glanzend en helder te houden. De LED-verlichting is duurzaam ontworpen en vereist weinig tot geen onderhoud.

Voordelen van verlichte acrylaat letters

Onze verlichte acrylaat letters bieden een unieke manier om jouw bedrijf een opvallende, onderscheidende uitstraling te geven. Deze letters zijn ideaal voor bedrijven die hun aanwezigheid willen benadrukken en een blijvende indruk willen maken. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, onze letters zijn de ideale keuze.

Plaats jouw bestelling online

Laat jouw bedrijf stralen met onze Acrylaat letters – Zijkant boven verlicht. Plaats nu jouw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Laat jouw bedrijfsnaam opvallen op een manier die past bij jouw merk en maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige letters.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.