BIC Industries - A010 - Acrylaat Letters - Voorkant en Zijkant boven en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A010 - Acrylaat Letters - Voorkant en Zijkant boven en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A010 - Acrylaat Letters - Voorkant en Zijkant boven en achterkant verlicht - overdag
BIC Industries - A010 - Acrylaat Letters - Voorkant en Zijkant boven en achterkant verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A010 - Acrylaat Letters - Voorkant en Zijkant boven en achterkant verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Zijkant boven & achterkant verlicht

A010 - Upside & back lit

Maximaliseer de zichtbaarheid van jouw merk met onze Acrylaat letters – Zijkant boven & achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsoptie zorgt voor een ongeëvenaard, levendig effect dat je merkuitstraling zowel overdag als ‘s nachts aanzienlijk verbetert. Onze acrylletters zijn voorzien van DIP LED. Het biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 600mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 1200mmmin. 100mm – max. 600mm
Stok breedte (maat C)min. 12mm – max. 1200mmmin. 15mm – max. mm
Dikte (maat D)10 mm + 20 mm, 15 mm + 15 mm of 20 mm + 10 mm15 mm + 15 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)

Letters

D1 10 mm + D2 20 mm (+...)
D1 15 mm + D2 15 mm (+...)
D1 20 mm + D2 10 mm (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Zijkant Boven & Achterkant Verlicht: Optimaal Aanwezig in de Spotlight

Maximaliseer de zichtbaarheid van jouw merk met onze Acrylaat letters – Zijkant boven & achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsoptie zorgt voor een ongeëvenaard, levendig effect dat je merkuitstraling zowel overdag als ‘s nachts aanzienlijk verbetert.

Belangrijkste Kenmerken

Onze Acrylaat letters – Zijkant boven & achterkant verlicht onderscheiden zich door hun kwaliteit en kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Vervaardigd uit duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn helderheid en glans behoudt, zelfs onder zware weersomstandigheden, garanderen onze letters jarenlange heldere weergave van jouw merk.
Speciale Verlichting: De combinatie van verlichting aan de bovenzijde van de zijkanten en de achterkant zorgt voor een uniek en opvallend lichteffect, waardoor jouw bedrijfsnaam dag en nacht in de kijker staat.
Maatwerk: Wij bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een traditioneel of modern ontwerp wenst, wij kunnen het creëren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn ontworpen met eenvoud in gedachten en worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een gemakkelijke installatie.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Zijkant boven & achterkant verlicht worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en lettertypen om perfect bij jouw bedrijf en merk te passen.

Het robuuste acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting garanderen dat jouw letters jarenlang meegaan, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de energiezuinige LED-verlichting voor een heldere, constante verlichting, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

Volledig waterdicht (IP 68)

BIC Industries’ IP68-geclassificeerde Acrylaat letters – Zijkant boven & achterkant verlicht zijn volledig waterdicht, waardoor er geen mos of aanslag ontstaat. Minder onderhoud is nodig vanwege de uitstekende waterdichtheid, wat tijd en kosten bespaart. Deze duurzame signage ziet er altijd professioneel en aantrekkelijk uit, zelfs bij blootstelling aan water.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig, met een duidelijke handleiding die je door het hele proces leidt. Voor het onderhoud hoef je de letters alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze helder en glanzend te houden. De LED-verlichting is duurzaam en vereist minimaal onderhoud.

Voordelen van het Product

Onze verlichte acrylaat letters zijn de perfecte manier om jouw bedrijf een opvallende, gedenkwaardige uitstraling te geven. Deze letters zijn perfect voor bedrijven die hun aanwezigheid willen benadrukken en een blijvende indruk willen maken. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, onze letters zijn de perfecte keuze.

Bestel nu direct online

Laat jouw bedrijf stralen met onze Acrylaat letters – Zijkant boven & achterkant verlicht. Plaats nu jouw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige letters en laat jouw merk vanuit alle hoeken opvallen.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.