BIC Industries - A008 - Acrylaat Letters - Voorkant en zijkant boven verlicht - avond
BIC Industries - A008 - Acrylaat Letters - Voorkant en zijkant boven verlicht - avond
BIC Industries - A008 - Acrylaat Letters - Voorkant en zijkant boven verlicht - overdag
BIC Industries - A008 - Acrylaat Letters - Voorkant en zijkant boven verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A008 - Acrylaat Letters - Voorkant en zijkant boven verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Voorkant & zijkant boven verlicht

A008 - Front & upside lit

Geef je bedrijf een verlichtende touch met onze Acrylaat letters – Voorkant & zijkant boven verlicht. Deze vakkundig vervaardigde letters zorgen ervoor dat je bedrijfsnaam altijd opvalt, zowel overdag als ‘s nachts. Maak een statement met deze unieke verlichtingsoptie en trek de aandacht die je bedrijf verdient. Ons standaardmodel is voorzien van DIP LED en biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Stok breedte (maat C)min. 12mm – max. 150mmmin. 15mm – max. 70mm
Dikte (maat D)15 mm + 15 mm of 20 mm + 10 mm20 mm + 10 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

D1 15 mm + D2 15 mm
D1 20 mm + D2 10 mm
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)

Letters

D1 15 mm + D2 15 mm
D1 20 mm + D2 10 mm
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Voorkant & Zijkant Boven Verlicht: Maak Jouw Bedrijf Opvallend van Alle Kanten

Geef je bedrijf een verlichtende touch met onze acrylaat letters, verlicht aan de voorkant en aan de bovenkant van de zijkanten. Deze vakkundig vervaardigde letters zorgen ervoor dat je bedrijfsnaam altijd opvalt, zowel overdag als ‘s nachts. Maak een statement met deze unieke verlichtingsoptie en trek de aandacht die je bedrijf verdient.

Belangrijkste Kenmerken

Onze acrylaat letters met voorkant & zijkant boven verlichting onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en bijzondere kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Gemaakt van duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn glans en helderheid behoudt, zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan.
Unieke Verlichting: De verlichting aan de voorkant en aan de bovenkant van de zijkanten zorgt voor een opvallend en dynamisch lichteffect. Hierdoor blijft jouw bedrijfsnaam zowel overdag als ‘s nachts duidelijk zichtbaar.
Maatwerk: We bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Of je nu een traditioneel of modern ontwerp wilt, wij kunnen het creëren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn gemakkelijk te installeren en worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een vlotte montage.

Productdetails

Onze acrylaat letters met verlichting aan de voorkant & zijkant boven zijn op maat gemaakt volgens jouw wensen en specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en lettertypen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw bedrijf en merk.

Het robuuste acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan. Bovendien is de energiezuinige LED-verlichting ontworpen om een heldere en consistente verlichting te bieden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

IP 68 classificatie

BIC Industries’ verlichte acrylaat letters zijn ontworpen met een indrukwekkende IP68-classificatie. Deze hoogwaardige classificatie garandeert dat de letters volledig waterdicht zijn, waardoor er geen kans is op de vorming van mos of aanslag in de letters. Dit betekent dat uw signage er altijd stralend en schoon uit zal zien, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is om vuil te verwijderen.

Dankzij de uitstekende waterdichtheid van de acrylaat letters is er minder frequente reiniging en onderhoud nodig. Dit bespaart u tijd, moeite en kosten, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Met BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters kunt u erop vertrouwen dat uw signage lang meegaat. Zelfs in omstandigheden waarin blootstelling aan water onvermijdelijk is. Bovendien kunt u genieten van de gemoedsrust dat uw letters er altijd professioneel en aantrekkelijk uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vorming van vuil of de noodzaak van regelmatig onderhoud.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig en ongecompliceerd, met een duidelijke handleiding die je door het hele proces leidt. Voor het onderhoud hoef je de letters alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze helder en glanzend te houden. De LED-verlichting is ontworpen om lang mee te gaan en vereist weinig tot geen onderhoud.

Voordelen van de Acrylaat letters – Voorkant & zijkant boven verlicht

Met onze verlichte acrylaat letters kan je jouw bedrijf een opvallende, onderscheidende uitstraling geven. Deze letters zijn ideaal voor bedrijven die hun aanwezigheid willen benadrukken en een blijvende indruk willen achterlaten bij klanten en voorbijgangers. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, onze letters maken het mogelijk.

Bestel jouw Acrylaat letters – Voorkant & zijkant boven verlicht online

Laat jouw bedrijf stralen met onze Acrylaat letters – Voorkant & zijkant boven verlicht. Bestel jouw acrylaat letters online of neem contact met ons op voor meer informatie. Laat jouw bedrijfsnaam opvallen op een manier die past bij jouw merk, en laat een blijvende indruk achter met onze kwaliteitsletters.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.