BIC Industries - A011 - Acrylaat Letters - Voorkant, zijkant boven en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A011 - Acrylaat Letters - Voorkant, zijkant boven en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A011 - Acrylaat Letters - Voorkant, zijkant boven en achterkant verlicht - overdag
BIC Industries - A011 - Acrylaat Letters - Voorkant, zijkant boven en achterkant verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A011 - Acrylaat Letters - Voorkant, zijkant boven en achterkant verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Voorkant zijkant boven en achterkant verlicht

A011 - Upper and back lit

Laat jouw merk stralen met onze Acrylaat letters – Voorkant zijkant boven en achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsoptie zorgt voor een indrukwekkend en opvallend effect, waardoor jouw bedrijfsnaam dag en nacht de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Onze letters zijn voorzien van ingebouwde DIP LED. Het biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Stok breedte (maat C)min. 15mm – max. 150mmmin. 20mm – max. 70mm
Dikte (maat D)15 mm + 15 mm of 20 mm + 10 mm20 mm + 10 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

D1 15 mm + D2 15 mm
D1 20 mm + D2 10 mm
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)

Letters

D1 15 mm + D2 15 mm
D1 20 mm + D2 10 mm
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Voorkant, Zijkant Boven & Achterkant Verlicht: Maximale Impact voor Jouw Merk

Laat jouw merk stralen met onze Acrylaat letters – Voorkant zijkant boven en achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsoptie zorgt voor een indrukwekkend en opvallend effect, waardoor jouw bedrijfsnaam dag en nacht de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Belangrijkste Kenmerken

Onze Acrylaat letters – Voorkant zijkant boven en achterkant verlicht onderscheiden zich door hun kwaliteit en bijzondere kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Gemaakt van duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn glans en helderheid behoudt, zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. Hierdoor kunnen jouw letters jarenlang meegaan en blijven ze er fantastisch uitzien.
Maximale Verlichting: Door de combinatie van verlichting aan de voorkant, zijkant boven en achterkant creëren we een maximaal impactvolle verlichting. Jouw bedrijfsnaam wordt vanuit alle hoeken en vanuit elke richting goed zichtbaar.
Maatwerk: We bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een klassiek of modern ontwerp wilt, wij kunnen het realiseren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en worden geleverd met alles wat je nodig hebt om ze probleemloos te monteren.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Voorkant zijkant boven en achterkant verlicht worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en lettertypen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw bedrijf en merk.

Het duurzame acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters lang meegaan, zelfs in veeleisende weersomstandigheden. De energiezuinige LED-verlichting biedt een heldere, consistente verlichting zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

Voorzien van IP 68

BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters zijn volledig waterdicht, waardoor er geen mos of aanslag ontstaat. Minder onderhoud is nodig vanwege de uitstekende waterdichtheid, wat tijd en kosten bespaart. Deze duurzame signage ziet er altijd professioneel en aantrekkelijk uit, zelfs bij blootstelling aan water.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig en wordt begeleid door een duidelijke handleiding. Voor het onderhoud hoef je de letters alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze schoon en glanzend te houden. De LED-verlichting is duurzaam en vereist minimaal onderhoud.

Voordelen van het Product

Met onze verlichte acrylaat letters kun je jouw bedrijf een onvergetelijke uitstraling geven. Deze letters zijn perfect voor bedrijven die willen opvallen en de zichtbaarheid van hun merk willen vergroten. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of jouw merk prominent wilt presenteren, onze letters zorgen voor maximale impact.

Plaats nu jouw bestelling online

Laat jouw bedrijf opvallen met onze Acrylaat letters – Voorkant zijkant boven en achterkant verlicht. Plaats jouw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Laat jouw merk stralen en maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige letters.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.