BIC Industries - A001 - Acrylaat Letters - Voorkant verlicht - overdag
BIC Industries - A001 - Acrylaat Letters - Voorkant verlicht - overdag
BIC Industries - A001 - Acrylaat Letters - Voorkant verlicht - overdag
BIC Industries - A001 - Acrylaat Letters - Voorkant verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A001 - Acrylaat Letters - Voorkant verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Voorkant verlicht

A001 - Front lit

Onze verlichte acrylaat letters bieden een opvallende en elegante manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Deze acrylaat letters – voorkant verlicht zijn perfect voor gevelreclame die zowel overdag als ‘s nachts indruk maakt. Het standaardmodel is voorzien van DIP LED en biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten. Deze Acrylaat letter is uitgevoerd met verlichting aan de voorkant.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Stok breedte (maat C)min. 10mm – max. 150mmmin. 15mm – max. 70mm
Dikte (maat D)30 mm30 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)

Letters

Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Voorkant Verlicht: Verlicht Jouw Bedrijfsnaam met Klasse

Laat jouw bedrijf stralen met onze verlichte acrylaat letters – voorkant verlicht. Deze letters, verlicht aan de voorkant, bieden een opvallende en elegante manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Of het nu overdag is of ‘s nachts, deze lichtgevende letters zijn perfect voor gevelreclame die indruk maakt, waardoor jouw bedrijfsnaam in alle omstandigheden helder en duidelijk wordt weergegeven.

Belangrijkste Kenmerken

Onze acrylaat letters met voorkant verlichting zijn ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit:
Hoge Kwaliteit: De letters zijn gemaakt van duurzaam en weerbestendig acrylaat dat jarenlang meegaat. Dit betekent dat jouw gevelreclame weer en wind kan weerstaan, en dat de letters hun glans en helderheid behouden ongeacht de omstandigheden.
Aantrekkelijke Verlichting: De letters zijn niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts opvallend. De verlichting aan de voorkant van elke letter biedt een heldere en zichtbare verlichting die jouw bedrijf doet opvallen, zelfs in het donker.
Maatwerk: Of je nu een kleine boetiek runt of een grote keten, wij hebben letters in een breed scala aan maten, stijlen en lettertypen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Wij helpen je de perfecte stijl en uitstraling voor jouw merk te vinden.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde montagematerialen. Dit betekent dat je binnen de kortste keren een prachtige, lichtgevende gevelreclame kunt hebben.

Productdetails

Onze acrylaat letters – voorkant verlicht worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en lettertypen. Het duurzame acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan, zelfs onder zware weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de energiezuinige LED-verlichting voor een heldere en constante verlichting, zonder zorgen over hoge energiekosten.

Dankzij de flexibiliteit van het ontwerpproces kunnen wij letters produceren die perfect aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf. Of je nu een klassiek lettertype of een modern ontwerp wilt, wij kunnen het maken.

Voorzien van een IP 68 classificatie

BIC Industries’ verlichte acrylaat letters zijn ontworpen met een indrukwekkende IP68-classificatie. Deze hoogwaardige classificatie garandeert dat de letters volledig waterdicht zijn, waardoor er geen kans is op de vorming van mos of aanslag in de letters. Dit betekent dat uw signage er altijd stralend en schoon uit zal zien, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is om vuil te verwijderen.

Dankzij de uitstekende waterdichtheid van de acrylaat letters is er minder frequente reiniging en onderhoud nodig. Dit bespaart u tijd, moeite en kosten, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Met BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters kunt u erop vertrouwen dat uw signage lang meegaat. Zelfs in omstandigheden waarin blootstelling aan water onvermijdelijk is. Bovendien kunt u genieten van de gemoedsrust dat uw letters er altijd professioneel en aantrekkelijk uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vorming van vuil of de noodzaak van regelmatig onderhoud.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters – voorkant verlicht is een fluitje van een cent. We leveren een gedetailleerde handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je de letters op verschillende oppervlakken kunt installeren. En als je hulp nodig hebt, staan we altijd klaar om je te ondersteunen.

Het onderhoud van de letters is net zo eenvoudig. Je hoeft ze alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze helder en zichtbaar te houden. En met de duurzame en energiezuinige LED-verlichting hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen van lampen.

Voordelen van het Product

Onze verlichte acrylaat letters zijn meer dan alleen een teken – ze zijn een statement. Met deze letters kan je jouw bedrijf opvallender maken, de zichtbaarheid vergroten en een blijvende indruk achterlaten bij voorbijgangers. Ze zijn perfect voor bedrijven die hun aanwezigheid in een drukke straat of winkelgebied willen benadrukken. Of je nu wilt opvallen tussen de menigte of gewoon jouw merk wilt versterken, onze letters kunnen het verschil maken.

Bestel jouw Acrylaat letters – voorkant verlicht online

Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers met onze acrylaat letters – voorkant verlicht. Deze letters zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en aantrekkelijk. Ze combineren vakmanschap en kwaliteit met een prachtig design en een heldere verlichting. Plaats nu direct jouw bestelling op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en verlicht jouw bedrijfsnaam met klasse.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.