BIC Industries - A002 - Acrylaat Letters - Voorkant en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A002 - Acrylaat Letters - Voorkant en achterkant verlicht - avond
BIC Industries - A002 - Acrylaat Letters - Voorkant en achterkant verlicht - overdag
BIC Industries - A002 - Acrylaat Letters - Voorkant en achterkant verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A002 - Acrylaat Letters - Voorkant en achterkant verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Voorkant en achterkant verlicht

A002 - Front & Back lit

Maak een indruk die blijft hangen met onze Acrylaat letters – Voorkant en achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsstijl zorgt voor een krachtig, opvallend effect dat de zichtbaarheid van jouw merk zowel overdag als ‘s nachts maximaliseert. De letters zijn voorzien van ingebouwde DIP LED. Het biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Stok breedte (maat C)min. 10mm – max. 150mmmin. 15mm – max. 70mm
Dikte (maat D)30 mm30 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)

Letters

Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Voorkant en Achterkant Verlicht: Dubbel de Impact voor Uw Merk

Maak een indruk die blijft hangen met onze Acrylaat letters – Voorkant en achterkant verlicht. Deze unieke verlichtingsstijl zorgt voor een krachtig, opvallend effect dat de zichtbaarheid van jouw merk zowel overdag als ‘s nachts maximaliseert.

Belangrijkste Kenmerken

Onze Acrylaat letters – Voorkant en achterkant verlicht zijn geliefd vanwege hun kwaliteit en unieke kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Deze letters zijn gemaakt van duurzaam, weersbestendig acrylaat dat zijn helderheid en glans behoudt in alle weersomstandigheden, voor een lange levensduur.
Dubbele Verlichting: De unieke combinatie van voor- en achterverlichting zorgt voor een dynamisch en aantrekkelijk lichteffect, waardoor jouw bedrijfsnaam dag en nacht opvalt.
Maatwerk: We bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Of je nu een klassiek of modern ontwerp wenst, wij kunnen het voor je realiseren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn ontworpen met eenvoudige montage in gedachten en worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een probleemloze installatie.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Voorkant en achterkant verlicht worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en lettertypen, zodat ze perfect bij jouw bedrijf en merk passen.

Het stevige acrylaat en de hoogwaardige LED-verlichting zorgen ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan, ongeacht het weer. Daarnaast biedt de energiezuinige LED-verlichting een heldere, consistente verlichting zonder de zorg voor hoge energiekosten.

IP 68 classificatie

BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters zijn volledig waterdicht, waardoor er geen mos of aanslag ontstaat. Minder onderhoud is nodig vanwege de uitstekende waterdichtheid, wat tijd en kosten bespaart. Deze duurzame signage ziet er altijd professioneel en aantrekkelijk uit, zelfs bij blootstelling aan water.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze acrylaat letters is eenvoudig, met een duidelijke handleiding die je door het hele proces leidt. Voor het onderhoud van de letters hoef je ze enkel af te vegen met een zachte doek om ze glanzend en helder te houden. De LED-verlichting is duurzaam ontworpen en vereist weinig tot geen onderhoud.

Voordelen van acrylletters

Onze verlichte acrylaat letters bieden een unieke manier om jouw bedrijf een opvallende, onderscheidende uitstraling te geven. Deze letters zijn ideaal voor bedrijven die hun aanwezigheid willen benadrukken en een blijvende indruk willen maken. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, onze letters zijn de ideale keuze.

Bestel nu online

Laat jouw bedrijf stralen met onze Acrylaat letters – Voorkant en achterkant verlicht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plaats jouw bestelling online. Laat jouw merk opvallen en maak een blijvende indruk met onze kwaliteitsletters.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.