BIC Industries - A009 - Acrylaat Letters - Volledig verlicht - avond
BIC Industries - A009 - Acrylaat Letters - Volledig verlicht - avond
BIC Industries - A009 - Acrylaat Letters - Volledig verlicht - overdag
BIC Industries - A009 - Acrylaat Letters - Volledig verlicht - overdag - video overlay
BIC Industries - A009 - Acrylaat Letters - Volledig verlicht - avond - video overlay

Acrylaat letters – Volledig verlicht

A009 - Whole lit

Geef je bedrijf een sprankelende uitstraling met onze Acrylaat letters – Volledig verlicht. Deze prachtig verlichte letters zorgen ervoor dat jouw bedrijf dag en nacht de aandacht trekt. Of het nu gaat om het benadrukken van je merknaam of het trekken van meer klanten, onze letters zorgen voor een onvergetelijke visuele ervaring. Deze letters zijn voorzien van DIP LED en biedt ruime ontwerpmogelijkheden met 10 LED-kleurvarianten.

Specificaties

 Min/MaxAanbevolen
Breedte (maat A)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Hoogte (maat B)min. 50mm – max. 900mmmin. 100mm – max. 300mm
Stok breedte (maat C)min. 25mm – max. 150mmmin. 35mm – max. 80mm
Dikte (maat D)30 mm30 mm
hoogte aantal letters 1 beeldmerk 5 letters
'W' is breder dan hoog, dus een beeldmerk
salamander beeldmerk hoogte en breedte
De totale hoogte en breedte van een beeldmerk

Bestelformulier

Letters
Beeldmerk
Beeldmerk en Letters

Beeldmerk

Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)

Letters

Standaard (opaal wit acrylaat) (+...)
Gekleurd folie (M3) (+...)
Gekleurd acrylaat (+...)
3200k
Wit 4500K
Wit 5500K
Wit 6500K
Geel
Oranje
Rood
Groen
Blauw
Roze
Sleep bestanden hier of blader
3 weken (+...)
4 weken (+...)
5 weken
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Standaard meegeleverd

Voedingskabel 1 meter
Transformator (trafo) 1 stuks
M4X50 draadeinden
Opdrachtbevestiging
Papieren montage mal

Let op, dit product is speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.
Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele lokale vergunningen en lichtuitstoot/-hinder.

Op al onze aanbiedingen {{standaard tekst metaalunie}}

Acrylaat Letters – Volledig Verlicht: Maak een Stralende Indruk Dag en Nacht

Geef je bedrijf een sprankelende uitstraling met onze Acrylaat letters – Volledig verlicht. Deze prachtig verlichte letters zorgen ervoor dat jouw bedrijf dag en nacht de aandacht trekt. Of het nu gaat om het benadrukken van je merknaam of het trekken van meer klanten, onze letters zorgen voor een onvergetelijke visuele ervaring.

Belangrijkste Kenmerken

Onze Acrylaat letters – Volledig verlicht worden gekenmerkt door hun hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende eigenschappen:

Hoge Kwaliteit: Gemaakt van robuust, weerbestendig acrylaat dat zijn glans en helderheid behoudt, zelfs onder zware weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat jouw letters jarenlang meegaan.
Prachtige Verlichting: De volledige verlichting zorgt voor een indrukwekkende en aantrekkelijke uitstraling, waardoor jouw bedrijfsnaam zowel overdag als ‘s nachts straalt.
Maatwerk: We bieden een breed scala aan maten, lettertypen en stijlen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Van klassieke tot moderne ontwerpen, wij kunnen het creëren.
Eenvoudige Installatie: Onze letters zijn eenvoudig te installeren en komen met alles wat je nodig hebt voor een soepele montage, zodat je snel kunt genieten van je verlichte letters.

Productdetails

Onze Acrylaat letters – Volledig verlicht zijn op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en lettertypen. Het duurzame acrylaat en de superieure LED-verlichting garanderen dat jouw letters jarenlang meegaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Dankzij de energiezuinige LED-verlichting kan je genieten van een heldere, constante verlichting zonder zorgen over hoge energierekeningen. De verlichting is zo ontworpen dat elke letter gelijkmatig wordt verlicht, wat resulteert in een prachtig, gelijkmatig lichtbeeld.

Waterdicht (IP 68)

BIC Industries’ verlichte acrylaat letters zijn ontworpen met een indrukwekkende IP68-classificatie. Deze hoogwaardige classificatie garandeert dat de letters volledig waterdicht zijn, waardoor er geen kans is op de vorming van mos of aanslag in de letters. Dit betekent dat uw signage er altijd stralend en schoon uit zal zien, zonder dat er regelmatig onderhoud nodig is om vuil te verwijderen.

Dankzij de uitstekende waterdichtheid van de acrylaat letters is er minder frequente reiniging en onderhoud nodig. Dit bespaart u tijd, moeite en kosten, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Met BIC Industries’ IP68-geclassificeerde verlichte acrylaat letters kunt u erop vertrouwen dat uw signage lang meegaat. Zelfs in omstandigheden waarin blootstelling aan water onvermijdelijk is. Bovendien kunt u genieten van de gemoedsrust dat uw letters er altijd professioneel en aantrekkelijk uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vorming van vuil of de noodzaak van regelmatig onderhoud.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van onze Acrylaat letters – Volledig verlicht is eenvoudig en snel, met een duidelijke handleiding die je door het proces leidt. Voor het onderhoud hoef je de letters alleen maar af te vegen met een zachte doek om ze helder en glanzend te houden. De LED-verlichting is ontworpen om lang mee te gaan en vereist minimaal onderhoud.

Voordelen van het Product

Met onze volledig verlichte acrylaat letters kan je jouw bedrijf een opvallende, onderscheidende uitstraling geven. Deze letters zijn ideaal voor bedrijven die hun aanwezigheid willen benadrukken en een blijvende indruk willen achterlaten bij klanten en voorbijgangers. Of je nu een opvallende gevelreclame wilt creëren of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten, onze letters maken het mogelijk.

Bestel jouw Acrylaat letters – Volledig verlicht online

Laat jouw bedrijf stralen met onze volledig verlichte acrylaat letters. Plaats nu jouw bestelling online of neem contact met ons op voor meer informatie. Verlicht jouw bedrijfsnaam op een manier die past bij jouw merk en laat een blijvende indruk achter met onze kwaliteitsletters.

Over BIC Industries

BIC produceert al 2 decennia traditionele doosletters met alle verschillende profielen. Echter werd de markt steeds veeleisender en werd het imago van organisaties steeds belangrijker. Er moesten stappen worden ondernomen om mee te kunnen met deze steeds veranderende markt.

Na een lange periode van onderzoek, ontwikkeling en trial and error is het resultaat Acrylaat letters. In 2020 zijn acrylaat letters toegevoegd aan het portfolio van BIC Industries en zijn sinds dien een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Acrylaat letters zijn uitermate geschikte voor indoor en outdoor signing. Daarnaast zijn de acrylaat letters van BIC IP-68 waterdicht, slagvast, weer en onderhoudsvrij.

De visie van BIC Industries voor al haar producten en in bijzonder de acrylaat letters is:

“Sign producten zijn de juwelen van de huis stijl die een krachtige bijdrage aan de schoonheid van het bedrijf moeten leveren.”

De kwaliteit van de sign producten wordt bepaald door de aaibaarheid, afwerking, licht intensiteit en montage.