Easyfix steel huls
Easyfix steel huls
Easyfix steel afstandhouder
Easyfix steel huls productie tekening

RVS afstand houder

4 x RVS afstand houders (RVS)

Bevestig jouw acrylaat letters stevig aan de muur met onze set 4 x RVS afstand houders (RVS). Deze duurzame en hoogwaardige afstandhouders zorgen voor een veilige en professionele bevestiging, waardoor jouw letters perfect op hun plaats blijven en jouw merk opvallend wordt gepresenteerd. De RVS afstand houder is de metalen versie van de wel aluminium afstand houders.

Uitverkocht

4 x RVS Afstandhouders (RVS): Stevige Bevestiging voor Jouw Acrylaat Letters

De 4 x RVS afstand houders (RVS) is de metalen versie van de wel aluminium afstand houders. Perfect voor een onopvallende bevestiging van letters en logo’s op de muur. Deze afstandshouders zijn perfect voor binnen- en buiten gebruik. Het heeft een schroefdraad van M4 en kan eenvoudig in een getapt gat of verlijmbaar schroefdraadvoetje (SDVM4) gedraaid worden. De RVS huls wordt op de wand gemonteerd, waarna beide onderdelen in elkaar worden gedrukt. Deze huls heeft een lengte van 20mm en kan worden vastgezet met een 4.0*40mm schroef.

Onze set van 4 RVS afstandhouders biedt verschillende kenmerken:

Hoge Kwaliteit: Gemaakt van roestvrij staal (RVS), zijn deze afstandhouders duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
Stevige Bevestiging: De afstandhouders zorgen voor een solide en stabiele bevestiging van jouw acrylaat letters aan de muur, waardoor ze veilig en goed zichtbaar blijven.
Eenvoudige Installatie: Onze afstandhouders worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en zijn gemakkelijk te monteren. Een eenvoudige handleiding begeleidt je stap voor stap door het installatieproces.

Productdetails

Onze set van 4 x RVS afstand houders (RVS) is ontworpen voor gebruik in combinatie met acrylaat letters en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, waaronder schroeven en pluggen. De afstandhouders zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS), wat zorgt voor duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie.

Elke afstandhouder heeft een strak en modern design dat perfect past bij de stijl van jouw acrylaat letters. Met een gemiddelde lengte van [specificeer de lengte] zorgen ze voor een optimale afstand tussen de muur en de letters, wat resulteert in een professionele en esthetisch aantrekkelijke presentatie.

Gebruik en Onderhoud

De installatie van de RVS afstandhouders is zeer eenvoudig, zorg ervoor dat je de juiste gereedschappen gebruikt en alles wijst zich vanzelf. Voor het onderhoud van de afstandhouders hoef je ze alleen maar af te nemen met een vochtige doek om ze schoon en glanzend te houden.

Voordelen van 4 x RVS afstand houders (RVS)

Met onze 4 x RVS afstand houders (RVS) ben je verzekerd van een solide en professionele bevestiging van jouw acrylaat letters. De afstandhouders zorgen ervoor dat jouw letters stevig aan de muur worden bevestigd, waardoor ze goed zichtbaar blijven en een indrukwekkende presentatie van jouw merk vormen. Bovendien zorgen de duurzaamheid en corrosiebestendigheid van het roestvrij staal ervoor dat de afstandhouders lang meegaan, zelfs in verschillende weersomstandigheden.

Bestel jouw 4 x RVS afstand houders (RVS) online

Kies voor een stevige en professionele bevestiging van jouw acrylaat letters met onze set 4 x RVS afstand houders (RVS). Bestel nu jouw afstandhouders online in onze webshop of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Zorg ervoor dat jouw letters opvallen en jouw merk effectief wordt gepresenteerd met onze hoogwaardige afstandhouders.